Succé vid säljstart i Fjärås

Kvarteret Ängsgården ligger i Vallbyn – vårt nya bostadsområde i Fjärås – och består av fjorton nyckelfärdiga kedjehus.

I tisdags kväll klockan 19.00 startade försäljningen och alla hus reserverades på bara några minuter. Vår känsla var att vi skapat en efterlängtad produkt, men att det skulle gå så här snabbt var över förväntan. Vi tror att det är omgivningen som lockar människor att vilja bosätta sig här men även vår vision för området, säger Madeleine Carlsson som är marknadskoordinator för projektet.

Vi vill skapa ett modernt gårdsliv för de som bor här. Lugna gårdsgator låter barnen hoppa hage och lära sig cykla. Grönområden blandar upp bebyggelsen och skapar en småskalig bykänsla. Med närhet till service, skola och fritidsaktiviteter blir det enkelt att få ihop vardagen här. Dessutom är kvarteret Ängsgården historiskt. Det är vårt första bostadsområde med klimatdeklarerade hus vilket ger kunderna möjlighet att ta del av bostadens klimatavtryck.

 

Vallbyn blir ett familjärt bostadsområde

Mellan hav och sjö i småstadsidyllen Fjärås börjar Vallbyn växa fram. Här planerar vi för nyproduktion av ca 150 bostäder. Villor och kedjehus samsas med bostadsrätter, hyreslägenheter och seniorboende. Grönområden blandar upp bebyggelsen och gårdsgator skapar en småskalig bykänsla. Vallbyn blir ett familjärt och modernt bostadsområde. Anmäl ditt intresse i formuläret nedan för att få information om vad som händer i området framöver.

 

Intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse. Du får löpande information om vad som händer i bostadsprojektet och även nyheter som berör den region du anmält ditt intresse för.
I Vallbyn vill vi skapa de bästa förutsättningarna för människor att mötas. I den moderna gårdsmiljön skapas det plats för både 11-kaffe i skuggan, boulematch och lek för barn i alla åldrar.
Madeleine Carlsson, Marknadskoordinator