Charleshill

Nu sätter vi ''spaden'' i Charleshill

Våren har troligtvis aldrig känts så efterterlängtad som nu och i samband med att de ljusa timmarna på dygnet blir allt fler så har också markarbetet på Charleshill startat. I början av april kommer vi att påbörja sprängningsarbetet och på bilden nedan kan du se den bergsknalle som kommer sprängas bort. Så fort sprängningsarbetet är klart så kommer det underjordiska garaget att vara vårt primära fokus.

Varför heter det charleshill?


Året var 1881 och handlaren Carl Ferdinand Bagge skulle vid denna tiden bygga en gård till sig och sin fru Anna. De letade efter en lämplig plats i området och insåg att det fanns potential på bergknallen som ligger med närhet till havet. Gården namngavs efter Carl - Carls kulle - där av Charleshill.

Auktionskammaren


Granne till Charleshill hittar du Auktionskammaren. En vacker gammal  marmeladfabrik som bär på många historier. Med stor varsamhet och respekt kommer vi se till att Auktionskammaren fylls med nytt liv genom att låta 18 bostäder växa fram. Vill du läsa mer om auktionskammaren och dess historia så kika in på vår hemsida.