Finalplats med guldkant

Det är med stor glädje som vi nu kan dela med oss av att vi är en av tre finalister i tävlingen Guldhemmet. Tillsammans med Stena Fastigheter och Riksbyggen ska vi tävla om titeln i kategorin årets bostadsutvecklare. Guldhemmet som arrangeras av Hemnet vill med tävlingen uppmärksamma landets främsta och viktigaste insatser inom fastighetsmäklare och bostadsutvecklare.

- Att vi nomineras som årets bostadsutvecklare känns extra roligt, säger Lisa Nord Svahn, marknadschef Derome Bostad. Vi jobbar målmedvetet med att utveckla och bygga hållbara bostadsområden där människor ska trivas. Ett stort fokus ligger just på att bygga bostäder som människor vill leva i, tillverkade i trä och utformade efter deras behov.

 

Gediget nomineringsarbete 
Juryn för Guldhemmet har gått igenom och utvärderat drygt 340 nomineringar och därefter utsett totalt 24 finalister i åtta kategorier. Vinnarna kommer att offentliggöras den 16 september och i kategorin årets bostadsutvecklare är alltså vi, Stena Fastigheter och Riksbyggen som tävlar om titeln. 

 

Trähusbyggande i egen regi
Varje år bygger vi cirka 2000 nya bostäder.  Vi är specialiserade inom trähusbyggnation och har högt fokus på hållbarhet och kvalitet genom hela byggprocessen.  

 

- När vi planerar ett bostadsområde strävar vi efter en variation av hem för olika livsstilar, från nyckelfärdiga villor till hyresrätter och bostadsrätter i flervåningshus. Vi har med egen virkes- och bostadsproduktion god kontroll på hela kedjan. Det ger oss en unik position och möjlighet att styra bostadsbyggandet i en hållbar riktning säger Otto Martler, divisionschef Derome Bostadsutveckling 

Kontaktperson

Lisa Nord Svahn
Marknadschef
Otto Martler
Divisionschef Bostadsutveckling