Hur vill du att hemma ska vara?

En villa med naturen inpå knuten eller en lägenhet med nära till det mesta? Hos Derome finns boenden för olika drömmar, som alla gör verklig skillnad för miljön. Kom till oss om du vill ha ett energisnålt hus i trä, och kunna sätta din personliga prägel. Tillsammans skapar vi ett hem för dig och för en hållbar framtid.
 

 

Drömmer du om att bo i ett nyproducerat hus?  Och allra helst  en närproducerad bostad  där du vet att både material och entreprenörer kommer från närområdet? De senaste 75 åren har vi som Sveriges största familjeägda träindustri haft trä  som den gröna tråden genom hela vår verksamhet – från skog till färdigt hus. 

Vi tror på enkelhet och på långsiktiga relationer. Eftersom vi kan kontrollera hela kedjan har vi de bästa förutsättningarna för att erbjuda säkra och effektiva lösningar. Med många års erfarenhet, ett personligt engagemang och en vilja att alltid ligga i framkant kan vi ge dig en trygg resa till ditt nya hem. 

Vill du veta mer om vad vi erbjuder i din region? Signa upp dig på vårt regionsbrev.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Välkommen in i vår gröna, sköna värld! I våra nyhetsbrev får du information om oss, våra bostadsområden och annat kul vi har på gång.
Enkelt, helt enkelt. En nyproducerad bostad köper du till fast pris och enligt principen först till kvarn. Här finns inga krångliga budgivningar eller osäkra köpprocesser

Köpa bostad av oss

Vi bygger hus och lägenheter för alla faser i livet. Att köpa en egen bostad är en av de största affärerna du gör och vi vill att det ska vara enkelt, tryggt och bekvämt. Av oss köper du alltid ett nyckelfärdigt hem vilket betyder att den dagen du får nycklarna i handen, är ditt hus eller lägenhet redo att flytta in i. Vi värdesätter den personliga kontakten och vill ge dig en smidig resa till ditt nya hem. 

Hållbart, tidlöst och funktionellt

Alla våra bostäder utrustade med produkter från välkända leverantörer, med fokus på hållbarhet och kvalitet. För oss är inredning mer än bara något vackert att vila ögat på.  När du köper en bostad av oss är den inredd för ett hållbart och bekvämt vardagsliv oavsett om du väljer standardinredning eller gör egna tillval. 

Att köpa nyproduktion var ett lätt val

Välkommen hem till Petter i brf Havsgatan

En enkel, trygg och rolig husresa

Familjen Wallander hittade hem i kvarteret Blåklockan