Med trä bygger vi framtiden - idag!

Derome är Sveriges största familjeägda träindustri. Vi arbetar med att förädla träråvaran – från skog till färdigt hus. Vi utvecklar framtidens klimatsmarta boende och bidrar till en hållbar samhällsutveckling. Vi har en offensiv tillväxtstrategi och vår vision är målinriktad. För att bygga framtiden i trä behöver vi din kompetens och ditt engagemang.

Med människorna växer Derome

Inom Derome vill vi att du utvecklas, utmanas och uppmuntras. Därför erbjuder vi ett gott arbetsklimat med kollegor och ledare som stöttar och utmanar dig, spännande och innovativa projekt och möjlighet att planera din karriär för att utvecklas både i din roll och inom koncernen. Vi är övertygade om att kunniga och engagerade medarbetare är en av de viktigaste framgångsfaktorerna och därför arbetar vi kontinuerligt med kompetensutveckling och närvarande, engagerande ledarskap för att vi tillsammans ska bidra till vår vision.

Vi värdesätter ett hälsosamt och balanserat arbetsliv där du skapar ett öppet, positivt och inkluderande arbetsklimat tillsammans med dina kollegor. Vi arbetar för ökad mångfald och en jämn könsfördelning och ser gärna en spridning i ålder och etnisk/kulturell bakgrund hos våra medarbetare.

 

Välkommen att växa med oss!

Vill du bygga din framtid med oss?

Är du sugen på nya utmaningar i en spännande organisation? Ta en titt på karriärmöjligheter inom Derome.