Nyproduktion - en positiv upplevelse!

För Fanny, Dan och Clara var närheten till hav, stad och natur avgörande när de blev intresserade av ett nyproducerat hus i Ängalyckan norr om Varberg.  Att lämna storstaden för ett lugnt och tryggt område var enkelt. 

 - Vi bodde i en lägenhet i centrala Göteborg, och när vi väntade vår dotter Clara letade vi efter ett nytt hem. Vi ville ha mer plats och ett trevligt barnvänligt område för henne att växa upp i. 
 Från att ha sett en annons på Hemnet kontaktade Fanny och Dan mäklaren och bestämde sig snabbt för en av tomterna på området. Dan har bott i Varberg tidigare så de sökte aktivt i Varbergsområdet eftersom de ville komma bort från storstadspulsen.
 - Nyproduktion var inget måste när vi letade, men när vi fick möjlighet till det var det en positiv del och en stor anledning till att vi valde just detta hus. Det kändes roligt och härligt att flytta in i ett helt nyproducerat hus som vi själva kunde sätta en personlig prägel på, samtidigt som det kändes som en lagom ambitionsnivå med det nyckelfärdiga konceptet där vi befann oss i livet då. 

 Processen att köpa just nyproduktion upplever de som enkel och smidig. Eftersom det är fasta priser på husen, blev kontakten med banken enkel. Även kontakten med kundansvarig, projektledare och underentreprenörer löpte på utan problem. 
  - Vi fick via kundansvarig och projektledare information om tillvalsportal och kontaktuppgifter till underleverantörer som vi sen skulle kontakta gällande olika delar i husbygget. Vissa delar kunde vi bestämma oss för direkt inne i tillvalsportalen och andra behövde vi boka oss på möten för.
 

Det bästa med vårt hus är allt! Planlösningen, luftigheten och ljusinsläppet
Fanny & Dan

Att välja på många alternativ när man ska bestämma sig för inredning kan faktiskt göra det svårare. Dan och Fanny tipsar om att vara ute i god tid med sina val och tillval.
 - Det är många delar som man behöver ta beslut kring och ett tips är att göra allt detta i god tid och verkligen fundera ut hur man vill att det ska se ut. Väl på plats på mötena finns det så många olika alternativ. 

 Att flytta in i sitt alldeles egna hus beskriver de som fantastiskt. Just att ingen annan har bott i huset och att det som från början bara var bilder blivit till verklighet!
 - Det bästa med vårt hus är allt! Planlösningen, luftigheten och ljusinsläppet. Eftersom vi var vana vid en tråkig gemensam tvättstuga nere i källaren, i vårt lägenhetshus i Göteborg, är vår egen tvättstuga drömmen! Att också ha trädgård och uteplats är något vi båda värdesätter högt. 

 I området är det fullt av barnfamiljer och förutom lekplats, två förskolor och upplysta promenadstråk är det nära till rekreation och natur.
 - Det är en fantastisk kombination och känns roligt och tryggt att ha familj i ett område som detta. Det finns förskolor nära, bra cykelvägar och massvis med små kompisar till Clara i varje hus. Området är så fint och vi ser fram emot att se hur det kommer se ut om ett par år när allas trädgårdar är uppväxta.

 

 Avslutningsvis vill vi såklart veta hur deras helhetsupplevelse har varit.
- Bara positiv upplevelse. Vi kan varmt rekommendera Derome för familj och vänner och hade kunnat tänka oss att köpa bostad av dom igen.

 

 Vi önskar Fanny, Dan och Clara stort lycka till i deras nya hus!