Ett enkelt husköp

I bostadsområdet Vejby Äng som är omgivet av gröna ängar och böljande hav träffar vi familjen Evelina, Johan och deras två barn.

- Det är ett mysigt område, nära till havet, skogen och matbutik, här finns helt enkelt allt man behöver, säger Evelina och ler. Trähusen i området förenas i vackra harmoniska färger och bidrar till en miljö där familjen trivs.

I husets södra gavel ligger ett luftigt vardagsrum och kök med öppen planlösning, där finns gott om plats för familjen att umgås. Altandörren suddar ut gräsen mellan ute och inne och de stora fönstren skapar ett skönt ljus.

Familjen har har gjort många tillval och tycker att det har varit en spännande och rolig resa. - Vi har bland annat valt till kamin, gjort tillval i köket och valt ett ljusare ekgolv, säger Evelina.

- Vi är nöjda och väldigt positiva till husbygget. Derome har varit tillmötesgående och lätta att ha kontakt med. Om det varit några problem eller frågor som dykt upp har dom varit snabba på att återkoppla. Vi rekommenderar fler att förverkliga sina bostadsdrömmar tillsammans med Derome.