Familjen Rönnbäck hittade drömboendet i Kullavik

Mitt i ett naturskönt område, inpassat i landskapet mellan hav och skog, har ett nytt bostadsområde vuxit fram i Kullavik. Deromes olika bostadsbolag samarbetar i området och bygger både villor, bostadsrätter, hyresrätter, äldreboende och gruppboende. Det allra första kvarteret i området är kv Seglarängen och där var Familjen Rönnbäck först ut att flytta in.
Detta hus har verkligen allt vi behöver och det vi sökte! Vi har hittat ett hus i rätt stil som vi har fått vara med och forma själva
Karin Rönnbäck

Familjen Rönnbäck består av mamma Karin, pappa Patrick och barnen Viktor, 5 år och Astrid, 3 år. Astrid har redan fått en plats på förskolan i området och Viktor går i förskoleklass på Kullaviksskolan. Karin och Patrick som båda jobbar i och norr om Göteborg känner att Deromes nya område med närhet till E6:an passade dem bra för att få pendlingen att funka.

De senaste sju veckorna har familjen spenderat i en stuga i Kullavik som de hyrt. Stugan på 30 kvm, utan tvättmaskin, gjorde längtan efter det nya huset väldigt stor.

- Den öppna planlösningen och det stora fönsterpartiet tilltalade verkligen oss. Har man bott i hus tidigare så har man ganska tydlig uppfattning om vad man vill ha och vad man inte vill ha.