Varför välja en bostad från Derome?

Att köpa en nyproducerad bostad är speciellt på flera sätt. När du tar de första stegen in i ditt nya hem, känner doften av nytt och drar handen över glänsande kakel och oanvända vitvaror. Det är en upplevelse som består. Det är ingen annan som har bott där, du får möjligheten att själv sätta din prägel och forma ditt hem. Resan fram mot inflyttningsdagen är också speciell. Från att du bestämmer dig för bostaden, när du sedan får möjligheten att följa byggnationen och se hur huset växer fram.

En nyckelfärdig bostad

Av oss köper du alltid en nyckelfärdig bostad vilket betyder att den dagen du får nycklarna i handen, är din nya bostad redo att flytta in i. Väggarna är målade, vitvarorna står på plats och värmen är på! Men innan du flyttar in har du haft möjlighet att göra olika materialval för att sätta din personliga prägel på ditt nya hem. I vårt sortiment ingår produkter och material av hög kvalitet från välkända varumärken. 

 
Ingen budgivning

Alla våra bostäder har alltid ett fast pris och det betyder ingen budgivning. Alla våra bostäder förmedlas enligt principen ”Först till kvarn”.

 

Energisnåla hus - För miljön

Vi bygger i trä för framtiden och när du väljer att flytta till ett av våra hus, så får du de bästa förutsättningarna för att bo klimatsmart. Våra energieffektiva hus håller en hög prestanda där klimatskalet - väggar, golv, tak och fönster - ger en energiförbrukning långt under rådande krav. På så sätt blir husen energieffektiva och vi hjälps åt att skapa en hållbar framtid.

 

Du köper din bostad genom mäklare

Vi säljer våra bostäder genom registrerade fastighetsmäklare. Kontaktuppgifter finns alltid angivet på varje bostadsprojekt.

Vi skapar hem för en hållbar framtid där människor vill bo, leva och trivas
Örjan Jonsson, Divisionschef Bostad

Från skog till färdigt hus

Derome är ett familjeägt företag som för mer än sjuttio år sedan började med en enkel bysåg i Derome och har nu växt till en koncern som äger hela kedjan - från skog till färdigt hus.

Det betyder att ett träd som fälls i din lokala skog, förädlas i ett av våra närliggande sågverk och senare kan användas som stomme, takstol eller fasad till din nya bostad.

Att köpa äganderätt

Läs mer om köpprocessen

Att köpa bostadsrätt

Läs mer om köpprocessen

Vårt trygghetspaket

Vi vill att våra kunder känner sig trygga i sitt bostadsköp och erbjuder därför ett trygghetspaket. Paketet är kostnadsfritt och innehåller skydd mot avbokning, dubbel boendekostnad, prisfall och garanterar en trygg bostadsrättsförening.