Fördelar med nyproduktion

Det finns många fördelar med att välja en nyproducerad bostad. Det första man tänker på är oftast känslan av att ingen har bott där tidigare och att man själv får påverka en mängd olika inredningsval i bostaden. Men det finns så många fler fördelar än så, några utav dem vill vi lyfta lite extra!

Ett hållbart val

Hållbarhet står högt upp på vår agenda och våra bostäder är byggda för att skapa energieffektiva miljöer. Äldre bostäder har många gånger en högre energiförbrukning vilket kan vara ett sämre val för miljön. Genom att välja en nyproducerad bostad kan du spara både pengar och göra ett bättre val för miljön.

Personlig prägel

Till din nya bostad har vi valt ut material och produkter av hög kvalité som ingår i köpet, men du har möjlighet att göra flera olika inredningsval för att sätta din prägel på bostaden. Du får ett hem som är ditt, i din personliga och unika stil. Det är en väldigt lyxig känsla!

Ett fast pris

Genom att välja en nyproducerad bostad så slipper du budgivningar där priset drar iväg långt från utropspriset. Vid nyproduktion är det istället fasta priser som gäller och det blir betydligt lättare när du som köpare redan från början vet vad totalkostnaden blir och därför i lugn och ro kan göra en kalkyl och planera din ekonomi.

 

Bekymmersfritt

Din nya bostad är konstruerad för att leva länge och ska inte behöva underhållas inom den närmsta framtiden. Du slipper tänka på gamla elsystem, stammar eller dåligt renoverade kök. Istället får du mer tid till andra roliga saker!

Trygg resa till ditt nya hem

Vi värdesätter den personliga kontakten och vill att ett bostadsköp ska vara enkelt. Därför har du som köpare kontakt med samma person genom hela processen. Din kontakt känner stort ansvar för sina projekt och håller dig uppdaterad under byggnationen, så du kan vara trygg under hela processen. Dessutom ingår vårt trygghetspaket i köpet!