Inredningsval

När du köper en bostad av oss kan du lita på att ditt nya hem kommer att vara utrustat med fina materialval av god kvalité, oberoende av om du väljer standardinredningen eller gör tillval.

Standardinredningen fungerar som en fin bas antingen du har ett äldre bohag att utgå ifrån eller ska börja på ny kula med en helt ny stil. Oavsett om du har inredning som ditt stora intresse eller tycker att det är skönt att slippa välja, kommer du bli nöjd med vad vi har att erbjuda.

Inget projekt är det andra likt hos oss och det avspeglar sig också i standarden och de val som finns att göra. Hur det är i din blivande bostad ser du under bostadsprojektets egen sida.

Tillvalsprocessen

I de flesta av våra projekt har du möjlighet att göra tillval till din bostad. För oss är det viktigt att du känner dig trygg under processens gång och vet att vi finns för att hjälpa dig längs vägen mot ditt nya boende. 

 

Inredning

Det är kul att inreda, speciellt sin nya bostad. Vi samarbetar med kända leverantörer med bra kvalité och hållbarhet. Samla inspiration kring vår interiör.  

Inspiration

Få inspiration från våra tidigare bostäder vi byggt, allt ifrån interiöra till exteriöra bilder. 

Fyra tips om tillval