Övrig interiör

Att få sätta sin egen prägel på den nya bostaden genom inredning är en viktig del för flertal av våra kunder. Kök och badrum är det som brukar få stå i centrum, men vi ger dig möjlighet att påverka din bostad genom att erbjuda fler val än så. Genom valen kan känslan och stilen i hemmet sättas. Kanske väljer du en tidlös färgskala som ska hänga med under lång tid framöver, eller är lite mer vågad och tar ut svängarna. Hos oss finns möjligheten!

 

 

Svanenmärkta golv från Kährs

Derome Bostad ingår i Sveriges störtsa privatägda träindustri, och att det är just trä som är huvudprodukten, har vi inte svårt att vara stolta över. Vi vet träets fördelar även som inredningsmaterial och att därför främst erbjuda trä som golvmaterial känns självklart, så att du också får känna träets fördelar. Våra golv levereras av Kährs, som är en av de äldsta och mest innovativa tillverkarna av trägolv. Att välja trägolv från Kährs är ett smart val i våra hem och ett grönt val för miljön. För oss är det viktigt att våra golv håller hög kvalité för att klara av den påfrestningen att golv utsätts för och det har Kährs visat att de klarar. 

Innerdörrar från Swedoor

Valet av innerdörr kan sätta stilen för hela hemmet. Även om vi som regel håller oss till att erbjuda ett par tre olika dörrar, signalerar de helt olika stil. Om du är ute efter det skandinaviskt avskalade, föredrar du kanske den släta dörren, medans det är lättare att ta fram en lantlig och gammaldags känsla genom en spegeldörr. Något som förenar dörrarna är dock dess höga kvalitét och gedigna uppbyggnad. Samtliga dörrar kommer från Swedoor, är massiva och har en god ljudreducerande förmåga. 

Väggar

Även om trenden under de senaste åren har gått mot att färgsätta bostadens väggar, ser vi att våra kunder fortfarande väljer vita målade väggar och det är också det som är standard. I flera av våra projekt går det också att välja till tapeter eller målning i andra kulörer än vitt. Vad som ingår och vad som är tillval, framgår på respektive projekts sida.

 

Tips: Om du är osäker på hur du ska färgsätta ditt hem, börja med standardfärgen och känn in hemmet och vad du saknar. Att måla om är ett relativt enkelt sätt att förändra känslan i ett rum på ett effektivt sätt.

 

Vitvaror från Siemens

Antingen du bor ensam eller ingår i en storfamilj, ska du kunna ställa höga krav på de vitvaror som finns till din hjälp i bostaden. Vi erbjuder produkter från Siemens och med sin över 100-åriga erfarenhet och kunskap inom vitvarubranschen vet vi att de levererar produkter som når upp till våra högt ställda krav.    

Inred ditt hem

Inspireras och få tips kring inredning i de olika rummen