Kök - hemmets hjärta

När vi ber våra kunder att bedöma vilket rum som de anser vara det viktigaste i bostaden, blir svaret nästan uteslutande köket. Därför är det extra viktigt för oss att kunna erbjuda produkter som vi vet lever upp till de högt ställda förväntningarna. För oss handlar det om att tänka långsiktigt och hållbart och vi lägger stor vikt vid materialval, långsiktig design och funktionella produkter.

 

 

Genom att välja en knopp eller handtag med standardmått kan du på ett enkelt och prisvärt sätt ändra stil på ditt kök i framtiden.
Ida Hallenberg, kundansvarig

Kök från Marbodal

Som leverantör av kök, har vi valt Marbodal, och eftersom Marbodal har Sveriges bredaste sortiment av Svanenmärkta kök, passar det vår filosofi om att bidra till en hållbar framtid. Våra kök ska vara lika aktuella idag som de är hållbara för nästa generation. I vissa projekt har du möjlighet att välja bland hela Marbodals sortiment och tillsammans med en kökssäljare även göra ändringar i köksritningen. 

Bänkskivor

En bänkskiva sätter stilen i ditt kök. Det är en viktig arbetsyta som måste klara av flera års flitigt slitande och användande. Marbodals bänkskivor finns i olika material och utföranden. Vilken väljer du?

Vitvaror från Siemens

Siemens har ett brett sortiment av vitvaror och erbjuder produkter av hög kvalité, med en modern och snygg design. Beroende av projekt är det möjligt att välja vitvaror i vitt, rostfritt och svart.

Köksinspiration

Inred ditt hem

Inspireras och få tips kring inredning i de olika rummen