Varför ett hem från Derome?

Det finns många fördelar med att välja en nyproducerad bostad - som känslan av att allt är nytt och att du har möjlighet att göra en mängd olika inredningsval till ditt nya hem. Att allt sedan är klart när du flyttar in är riktigt bekvämt. Vi bygger ditt hem i trä och har fokus på att göra det med så liten klimatpåverkan som möjligt. Att köpa en bostad av oss är både enkelt, hållbart och tryggt! 

Välj din inredning

För att ditt nya hem ska kännas personligt, får du möjlighet att göra olika typer av inredningsval. Vi samarbetar med kända leverantörer som ofta har miljömärkta produkter i sitt sortiment - produkter med tilltalande design, hög kvalitet och som håller under en lång tid framöver.

Nyckelfärdigt och bekymmersfritt

När du får nycklarna i handen, är ditt nya hem klart att flytta in i. Väggarna är målade, vitvarorna är på plats och värmen är på. Du behöver inte tänka på renovering den närmsta tiden och du slipper oroa dig för gamla elsystem, stammar eller dåligt renoverade kök. Istället får du mer tid till annat! 

Ett hållbart val

Vi bygger i trä för framtiden och har fokus på att bygga bostäder med så liten klimatpåverkan som möjligt. Klimatskalet i våra hus ger en energiförbrukning långt under rådande krav. Äldre bostäder har ofta en högre energiförbrukning och genom att välja en nyproducerad bostad kan du både spara pengar och göra ett bättre val för miljön.

Fast pris – ingen budgivning

Du köper din bostad av oss, genom en lokal mäklare, till ett fast pris och slipper budgivning som drar iväg långt från utgångspriset. Att redan från början veta vad totalkostnaden blir gör det lättare för dig som köpare att i lugn och ro göra en kalkyl och planera din ekonomi. 

Vårt trygghetspaket

Vi vill att du ska känna dig trygg i ditt bostadsköp och erbjuder därför ett trygghetspaket. Paketet är kostnadsfritt och innehåller skydd mot avbokning, dubbel boendekostnad, prisfall och garanterar en trygg bostadsrättsförening.

Vi är utsedda till bästa nollfelsaktör

Med trä bygger vi hållbara samhällen och bostäder av hög kvalitet. Vi är specialiserade på trähusbyggnation och har högt fokus på kvalitet i hela byggprocessen. 2020 blev vi utsedda till årets nollfelsaktör vilket är ett kvitto på ett fantastiskt engagemang från alla våra medarbetare och entreprenörer och på att vi gör ett riktigt bra jobb tillsammans. Men vi slår oss inte till ro med det utan vi fortsätter att jobba med att ständigt utveckla företaget tillsammans med samarbetspartners och inte minst med dig som kund!

Att köpa äganderätt

Läs mer om köpprocessen

Att köpa bostadsrätt

Läs mer om köpprocessen