Inredningsval

Vi erbjuder produkter från välkända leverantörer som har en tilltalande design, är av hög kvalité och tidlösa. Många är dessutom miljömärkta. När du köper en bostad av oss är den inredd med fina produkter oavsett om du väljer standardinredning eller gör tillval. Inredningsvalen skiljer sig åt mellan olika bostadsprojekt. Hur det är i din blivande bostad ser du i tillvalsportalen på bostadens sida. Tillsammans med dig skapar vi hållbara och personliga hem!

Skapa din personliga stil

Här kan du få inspiration inför dina inredningsval och läsa mer om våra produkter och vilka leverantörer vi samarbetar med.

Tillvalsprocessen

Skapa en personlig stil genom att göra olika inredningsval till ditt nya hem. Vissa val gör du hos oss och en del direkt med våra entreprenörer. För oss är det viktigt att du känner dig trygg under resans gång och vi finns här för att hjälpa dig.

 

Inspiration

Få inspiration från tidigare bostäder vi byggt. Här finns allt ifrån kök och badrum till  fasader och utemiljöer. 

Våra leverantörer

Vi samarbetar med kända leverantörer som har produkter med hög kvalité. Många är dessutom miljömärkta. Du ska kunna lita på att inredningen är både hållbar, tidlös och funktionell.