Övrig interiör

Att få sätta sin egen prägel på den nya bostaden genom inredning är en viktig del för många. Kök och badrum är det som brukar stå i centrum, men vi ger dig möjlighet till fler val än så. Kanske väljer du en tidlös färgskala som ska hänga med under lång tid framöver, eller är lite mer vågad och tar ut svängarna. Hos oss finns möjligheten!

 

 

Svanenmärkta golv från Kährs

Våra golv levereras av Kährs, som är en av de äldsta och mest innovativa tillverkarna av trägolv. Att välja trägolv från Kährs är ett smart val för miljön då flera av golven är Svanenmärkta. För oss är det viktigt att våra golv håller hög kvalité för att klara påfrestningen de utsätts för.

Innerdörrar från Swedoor

Valet av innerdörr kan sätta stilen för hela hemmet. Något som är gemensamt för dörrarna i våra bostäder är den höga kvalitén och den gedigna uppbyggnaden. De är massiva och har en god ljudreducerande förmåga. 

Väggar

Många väljer idag vitmålade väggar och det är även vår standard. I dom flesta av våra projekt går det att välja till tapeter eller målning i andra kulörer. Vad som ingår och vad som är tillval, framgår på respektive projekts sida. Om du är osäker på hur du ska färgsätta ditt hem, börja med standardfärgen och känn in hemmet och vad du saknar. Att måla om är ett relativt enkelt sätt att förändra känslan i ett rum på ett effektivt sätt.

 

Tvättmaskin & torktumlare

Vi erbjuder produkter från Siemens som med sin över 100-åriga erfarenhet och kunskap inom vitvarubranschen levererar produkter som når upp till våra högt ställda krav.

Skapa din personliga stil

Här kan du få inspiration inför dina inredningsval och läsa mer om våra produkter och vilka leverantörer vi samarbetar med.