Kök

När vi ber våra kunder att bedöma vilket rum som de anser vara det viktigaste i bostaden, blir svaret nästan uteslutande köket. Därför är det extra viktigt för oss att kunna erbjuda produkter som vi vet lever upp till de högt ställda förväntningarna. För oss handlar det om att tänka långsiktigt och hållbart och vi lägger stor vikt vid materialval, långsiktig design och funktionella produkter.

 

 

Genom att välja en knopp eller handtag med standardmått kan du på ett enkelt och prisvärt sätt ändra stil på ditt kök i framtiden
Karin Andersson, kundansvarig

Kök från Marbodal

Vi har valt Marbodal som köksleverantör eftersom de har Sveriges bredaste sortiment av Svanenmärkta kök. Det passar vår filosofi om att bidra till en hållbar framtid. I många av våra projekt får du möjlighet att träffa en kökssäljare från Marbodal som hjälper dig att anpassa köket efter din personliga smak.

Bänkskivor

En bänkskiva sätter stilen i ditt kök. Det är en viktig arbetsyta som måste klara av flera års flitigt slitande och användande. Marbodals bänkskivor finns i olika material och utföranden.

Vitvaror från Siemens

Siemens har ett brett sortiment av vitvaror och erbjuder produkter av hög kvalité, med en modern och snygg design. Beroende på projekt är det möjligt att välja vitvaror i vitt, rostfritt och svart.

Köksinspiration

Skapa din personliga stil

Här kan du få inspiration inför dina inredningsval och läsa mer om våra produkter och vilka leverantörer vi samarbetar med.