Tillvalsprocessen

Det är en lyxig känsla att få sätta en personlig prägel på sin nya bostad och i de flesta av våra projekt har du möjligheten att göra inredningsval. Beroende på bostad och område kan inredningsvalen och processen se olika ut, men i stora drag följer den stegen nedan. Du kan se vilka inredningsval som vi valt ut för din bostad under respektive bostadsprojekt. 

 

 

Först efter att du tecknat ett bokningsavtal (bostadsrätt) eller signerat ett köpe- och entreprenadavtal (äganderätt) och har blivit kund hos oss, börjar resan mot ditt nya hem och tillvalsprocessen. 

I vissa av våra bostadsprojekt bjuder vi in till ett informationsmöte där vi går igenom de inredningsval som finns och hur själva tillvalsprocessen går till.  

När tillvalsprocessen drar igång får du en inbjudan med länk till din personliga tillvalsportal. Här ser du vilken inredning som ingår i köpet och vilka tillval du kan göra. En del inredningsval görs ibland direkt med våra entreprenörer. Självklart kan du också boka ett möte med oss för att få vägledning.

 

För att produkterna som du väljer ska levereras i tid och inte riskera att byggnationen försenas, finns det ett datum för när dina inredningsval ska vara gjorda. Tänk på att det inte är möjligt att göra ändringar eller nya inredningsval efter stopptiden. 

De inredningsval som du gjort ska godkännas med en signering. Signeringen sker digitalt så långt det är möjligt.

När du köper en bostadsrätt ska inredningsvalen vara betalda senast på tillträdesdagen. Vid köp av en äganderätt betalas inredningsvalen två månader innan tillträdet. 

Nu är ditt hem färdigbyggt och det är dags att flytta in.

Fyra tips om tillval