Göingegården

En levande stadsdel

Varbergs stadsdel, Göingegården, påbörjade sin resa under 2004. Sedan tiden som äppelodling har området vuxit och utvecklats till en etablerad stadsdel i en naturskön omgivning med närhet till Varberg och havet.

Det som tidigare till stor del bestod av äppelodlingar har vi, med vår förkärlek till trä, omvandlat till en ny stadsdel. Målsättningen har varit att skapa levande bostadsområden med stor variation, som tar hänsyn till den kringliggande naturen. Nyligen togs första spadtaget för de två sista husen i området. De kommer att bli Hallands högsta flerbostadshus som byggs i trä. När de står klara under 2020 har vi färdigställt närmare 500 bostäder i området. 

 

Samhörigheten i grannskapet genomsyrar boendeformerna oavsett om man väljer att bo i villa, radhus eller flerfamiljshus. Himleån och den gamla Göingegården är redan i dag attraktionspunkter och genom att rusta upp gården kan man addera ytterligare värden. Det skapar förutsättningar för människor att bosätta sig och stanna kvar i området under en lång tid, även när ålder och familjeförhållanden förändras.

Bostadsområden i Göingegården

 • Såld

  Paradisäpplet Lägenheter | Göingegården, Varberg

  Göingegården, Varberg
  Bostadstyp Lägenheter
  Antal rum 2 - 4 rum och kök
  Boyta 46 - 96 kvm
  Ägandeform Bostadsrätter
  Lediga bostäder 0 av 19

Från äppelodling till levande stadsdel

Norr om Varberg ligger Göingegården – en stadsdel helt i trä. Här samsas hyres- och bostadsrätter med radhus och lösvirkesvillor, allt utvecklat och byggt av oss på Derome.