Charmigt och nära

Ett stenkast från torget i Mariefred ligger Stadsparken. Den framstående arkitekten Kjell Forshed har ritat området med ”mer Mariefred mitt i Mariefred” i tankarna och när hela det arkitekturprisade området är färdigt kommer det finnas närmare 250 bostäder i den grönskande, genuina stadsdelen.

Med sina små gator och gränder, låga trähus och insynsskyddade trädgårdar är Stadsparken en naturlig och modern utveckling av Mariefreds befintliga stadskärna. På gångavstånd finns all service du kan tänka dig – från vårdcentral och skolor till det lokala bageriet, matbutiken och träningslokalen. Nära Stadsparken ligger Mälaren med sitt badvänliga vatten och vackra skärgård. Perfekt för en dag på stranden eller en fisketur med båten. Vid horisonten tornar också Gripsholms slott upp sig, ett kungligt slott från Gustav Vasas tid på 1500-talet. 

I Stadsparken finns förutsättningar för ett skönt liv på pendlingsavstånd till centrala Stockholm dit du åker med tåg på drygt en halvtimme. Även Södertälje, Eskilstuna och Västerås ligger inom dagligt pendlingsavstånd. Variationen av flerbostadshus, villor och radhus gör Stadsparken till en levande stadsdel. Oavsett vilken av bostadstyp som faller dig i smaken så får du ett prisvärt boende av hög kvalitet och en gedigen konstruktion som minimerar dina energikostnader. 

Bostadsområden i Stadsparken

 • Såld

  Trädkronan Lägenheter | Stadsparken, Mariefred

  Stadsparken, Mariefred
  Bostadstyp Lägenheter
  Antal rum 2 - 4 rum och kök
  Boyta 53 - 87 kvm
  Ägandeform Bostadsrätter
  Lediga bostäder 0 av 22
 • Försäljning pågår

  Kastanjelunden Radhus | Stadsparken, Mariefred

  Stadsparken, Mariefred
  Bostadstyp Radhus
  Antal rum 4 rum och kök
  Pris från 3 275 000 kr
  Boyta 108 kvm
  Ägandeform Bostadsrätter
  Lediga bostäder 1 av 12