Rosenapeln B1302 - Lägenhet

Planeras

Fyra högst upp med terrass på över 40 kvadratmeter

Den här lägenheten erbjuder fyra rum och kök med en generös terrass i västerläge. Där en del är öppen, en del inglasad och en del med pergola.

I anslutning till hallen finns ett av badrummen med både tvättmaskin och torktumlare. I den inre hallen finner du en rymlig skjutdörrsgarderob samt det andra mindre badrummet. Vidare in i passagen ligger även det stora sovrummet med en egen klädkammare. Intill kök och vardagsrum finner du de andra rummen som passar lika bra till sovrum som kontor. Köket och vardagsrummet ligger i en öppen planlösning. Det skapar rejäla ytor för både vardagsliv och festliga tillfällen. Kyl och frys är placerade så de skärmar av köket från resten av rummet utan att den öppna känslan försvinner. Stora fönsterpartier släpper in mycket ljus och skapar en luftig interiör. Lägenhetens terrass är på cirka 43 kvadratmeter, där en del är inglasad och kan bli ett extra rum under stora delar av året. Terrassen har också en stor öppen del utan tak samt en pergola som kan skugga skönt under varma sommardagar.

En gemensamhetslokal blir ett extra vardagsrum för dig och dina grannar. En mötesplats för aktiviteter, bostadsrättsföreningens möten och festliga tillfällen för alla som bor i husen. Denna lokal kan även användas som arbetsplats för dig som jobbar eller studerar på distans. 

En möblerad övernattningslägenhet hittar du på entréplan i hus A. Den kan du som bor i föreningen enkelt hyra. En mysig lägenhet om 35 kvadratmeter där du kan låta familj och vänner som är på tillfälligt besök övernatta.

I brf Rosenaplen finns det tolv garageplatser samt parkeringar utomhus som går att hyra. Vissa parkeringar har även elbilsladdning.

Snabbfakta

Boendetyp Lägenhet
Ägandeform Bostadsrätt
Våning 4 av 4
Pris 4 690 000 kr
Månadsavgift 5 873 kr
Antal rum 4 rum och kök
Boyta 113 kvm
Status Planeras
Inflyttning från Prel. vår 2023
Tillhör projekt Rosenapeln
Övrigt Kostnad för hushållsel och varmvatten tillkommer. Parkeringsplats finns att hyra. Bostadsrättshavaren tecknar eget abonnemang för bredband, TV och telefoni.

Kontaktpersoner

Magnus Liljengren, fastighetsmäklare Wästerhav Fastighetsmäkleri Varberg.
Magnus Liljengren
Fastighetsmäklare, Wästerhav Fastighetsmäkleri

Inredningsval

Här presenterar vi vad som ingår i bostaden och vilka val du kan göra. Kika runt och se vilka möjligheter som finns för att inreda lägenheten efter din personliga stil.

Planlösningar och bostadsfakta

Golv Vitpigmenterad 3-stavs ekparkett från Kärhs, klinker i entré och badrum. Lägenheterna på översta plan får härdad ljuspigmenterad 1-stavs ekparkett från Bjelin
Socklar Vita släta
Dörrfoder & lister Vita släta
Fönsterbänk Vit i mdf, fabriksmålade
Innerdörrar Vita släta massiva
Väggar Vitmålad gips/betong
Innertak Släta betongtak. Lägenheterna på översta plan får vitmålad gips med fasade kanter
Garderober Vita med slät dörr
Kök Vitt med släta luckor
Köksblandare I krom med diskmaskinsavstängning
Bänkskiva Laminat. Lägenheterna på översta plan får stensbänksskiva
Diskho Rostfri underlimmad
Stänkskydd Kakel
Vitvaror Vita, integrerad diskmaskin
Fläkt Vit utdragbar
Golv, badrum Klinker
Väggar, badrum Kakel
Badrumskommod Vit med två lådor
Badrumsblandare Krom
Toalett Vit golvstående
Spegel Vitt spegelskåp med belysning
Duschvägg Rak, klarglas och blank aluprofil
Dusch Handduschset
Klädvård Vita vitvaror
Handdukstork Ingår
Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

Bostadsväljare

I bostadsväljaren kan du se vilka bostäder som är till salu, reserverade och sålda. Klicka på en bostad i bilden för att få mer information om den. Växla mellan gatuvyn och gårdsvyn med hjälp av pilarna.

Bilder

Bilder och illustrationer kan visa detaljer som inte ingår i vår leverans, se dem som inspiration.

Vi är utsedda till bästa nollfelsaktör

Med trä bygger vi hållbara samhällen och bostäder av hög kvalitet. Vi är specialiserade på trähusbyggnation och har högt fokus på kvalitet i hela byggprocessen. 2020 blev vi utsedda till årets nollfelsaktör vilket är ett kvitto på ett fantastiskt engagemang från alla våra medarbetare och entreprenörer och på att vi gör ett riktigt bra jobb tillsammans. Men vi slår oss inte till ro med det utan vi fortsätter att jobba med att ständigt utveckla företaget tillsammans med samarbetspartners och inte minst med dig som kund!