Rosenapeln C1202 - Lägenhet

Planeras

Trea med både inglasad och öppen terrass.

I den här trean får du ett bekvämt boende i en välplanerad hörnlägenhet med öppen planlösning och utgång till både en inglasad och öppen terrass i öst med morgon- och förmiddagssol.

Rakt fram från hallen ligger lägenhetens större sovrum som har plats för dubbelsäng, här finns även en rymlig skjutdörrsgarderob. Vidare in i passagen mot kök och vardagsrum finns det andra sovrummet och badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Köket som är byggt i vinkel, är rymligt och tillsammans med vardagsrummet skapas en öppen planlösning med plats för gemenskap. Med fönster från två olika håll blir det en ljus och luftig interiör. Lägenheten har en stor terrass på cirka 23 kvadratmeter, där halva delen är inglasad och kan bli ett extra rum under stora delar av året.

En gemensamhetslokal blir ett extra vardagsrum för dig och dina grannar. En mötesplats för aktiviteter, bostadsrättsföreningens möten och festliga tillfällen för alla som bor i husen. Denna lokal kan även användas som arbetsplats för dig som jobbar eller studerar på distans. 

En möblerad övernattningslägenhet hittar du på entréplan i hus A. Den kan du som bor i föreningen enkelt hyra. En mysig lägenhet om 35 kvadratmeter där du kan låta familj och vänner som är på tillfälligt besök övernatta.

I brf Rosenaplen finns det tolv garageplatser samt parkeringar utomhus som går att hyra. Vissa parkeringar har även elbilsladdning.

Snabbfakta

Boendetyp Lägenhet
Ägandeform Bostadsrätt
Våning 3 av 4
Pris 3 140 000 kr
Månadsavgift 4 088 kr
Antal rum 3 rum och kök
Boyta 74 kvm
Status Planeras
Inflyttning från Prel. vår 2023
Tillhör projekt Rosenapeln
Övrigt Kostnad för hushållsel och varmvatten tillkommer. Parkeringsplats finns att hyra. Bostadsrättshavaren tecknar eget abonnemang för bredband, TV och telefoni.

Kontaktpersoner

Magnus Liljengren, fastighetsmäklare Wästerhav Fastighetsmäkleri Varberg.
Magnus Liljengren
Fastighetsmäklare, Wästerhav Fastighetsmäkleri

Inredningsval

Här presenterar vi vad som ingår i bostaden och vilka val du kan göra. Kika runt och se vilka möjligheter som finns för att inreda lägenheten efter din personliga stil.

Planlösningar och bostadsfakta

Golv Vitpigmenterad 3-stavs ekparkett från Kärhs, klinker i entré och badrum. Lägenheterna på översta plan får härdad ljuspigmenterad 1-stavs ekparkett från Bjelin
Socklar Vita släta
Dörrfoder & lister Vita släta
Fönsterbänk Vit i mdf, fabriksmålade
Innerdörrar Vita släta massiva
Väggar Vitmålad gips/betong
Innertak Släta betongtak. Lägenheterna på översta plan får vitmålad gips med fasade kanter
Garderober Vita med slät dörr
Kök Vitt med släta luckor
Köksblandare I krom med diskmaskinsavstängning
Bänkskiva Laminat. Lägenheterna på översta plan får stensbänksskiva
Diskho Rostfri underlimmad
Stänkskydd Kakel
Vitvaror Vita, integrerad diskmaskin
Fläkt Vit utdragbar
Golv, badrum Klinker
Väggar, badrum Kakel
Badrumskommod Vit med två lådor
Badrumsblandare Krom
Toalett Vit golvstående
Spegel Vitt spegelskåp med belysning
Duschvägg Rak, klarglas och blank aluprofil
Dusch Handduschset
Klädvård Vita vitvaror
Handdukstork Ingår
Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

Bostadsväljare

I bostadsväljaren kan du se vilka bostäder som är till salu, reserverade och sålda. Klicka på en bostad i bilden för att få mer information om den. Växla mellan gatuvyn och gårdsvyn med hjälp av pilarna.

Bilder

Bilder och illustrationer kan visa detaljer som inte ingår i vår leverans, se dem som inspiration.

Vi är utsedda till bästa nollfelsaktör

Med trä bygger vi hållbara samhällen och bostäder av hög kvalitet. Vi är specialiserade på trähusbyggnation och har högt fokus på kvalitet i hela byggprocessen. 2020 blev vi utsedda till årets nollfelsaktör vilket är ett kvitto på ett fantastiskt engagemang från alla våra medarbetare och entreprenörer och på att vi gör ett riktigt bra jobb tillsammans. Men vi slår oss inte till ro med det utan vi fortsätter att jobba med att ständigt utveckla företaget tillsammans med samarbetspartners och inte minst med dig som kund!