Furulund hus 13 - Hus

Såld

Villa Kobbskär - enplanshus på 126 kvm

Det här huset ligger med entrén och verandan i nordvästligt läge och den stora uteplatsen på baksidan som vetter mot sydost.

Villa Kobbskär karaktäriseras av sina stora helglasade fönster som släpper in både ljuset och trädgården i huset. Kobbskär är det minsta i området med 126 kvm och är en återkommande favorit från etapp 1. Redan innan du klivit in genom entrén möts du av en välkomnande veranda som skyddar vid regn.

En stor öppen planlösning med kök, matplats och vardagsrum med ryggåstak skapar en stor och ljus yta som blir den självklara platsen för umgänge i huset. Groventrén är placerad vid garaget och ligger med direktingång till köket vilket underlättar när tunga matkassar ska bäras in. Sovrummen har en naturlig avskild plats i huset där master sovrummet har privat med WC och klädkammare som effektivt stoppar ljudet från vardagsrummet. Här finns även ett avskilt allrum - där barnen eller barnbarnen kan umgås i lugn och ro.

Villa Kobbskär passar utmärkt till dem som inte vill ha ett stort hus att ta hand om och där umgänge, enkelhet och trivsel står högt på önskelistan.

Snabbfakta

Boendetyp Hus
Ägandeform Äganderätt
Antal rum 5 rum och kök
Boyta 126 kvm
Tomtarea 836 kvm
Status Såld
Inflyttning från Vid avrop
Adress Fruktstigen
Tillhör projekt Furulund

Kontaktpersoner

Karin Esberg
Fastighetsmäklare

Planlösningar och bostadsfakta

Bilder

Bilder och illustrationer kan visa detaljer som inte ingår i vår leverans, se dem som inspiration.

Har du frågor?

Hör av dig till vår mäklare!

Den här webbsidan skyddas av Recaptcha och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.

Vi är utsedda till bästa nollfelsaktör

Med trä bygger vi hållbara samhällen och bostäder av hög kvalitet. Vi är specialiserade på trähusbyggnation och har högt fokus på kvalitet i hela byggprocessen. 2020 blev vi utsedda till årets nollfelsaktör vilket är ett kvitto på ett fantastiskt engagemang från alla våra medarbetare och entreprenörer och på att vi gör ett riktigt bra jobb tillsammans. Men vi slår oss inte till ro med det utan vi fortsätter att jobba med att ständigt utveckla företaget tillsammans med samarbetspartners och inte minst med dig som kund!