Furulund hus 5 - Hus

Såld

Villa Solbacka - 1,5 planshus på 159 kvm

Villan ligger långt inne på gatan och uteplatsen som vetter mot de öppna ängarna i sydväst.

Villa Solbacka är ett hemtrevligt och mysigt hus i 1 1/2 plan om 159 kvm. Här finns hela sex sovrum, ett allrum, samt stor öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. På entréplan dominerar husets hjärta - den öppna köks- och vardagsrumsdelen. Med fönster från tre olika håll, blir det ett ljust och härligt utrymme för umgänge.

En trappa upp möts man av ett allrum där kupan blickar ut över ängen mot Trosa, samt de resterande fyra sovrummen som alla har karaktärsgivande snedtak. Här finns även en väl tilltagen klädkammare och wc med dusch. Villa Solbacka är det perfekta familjehuset, där barnen kan dra sig tillbaka på övervåningen med gott om plats för alla.

Snabbfakta

Boendetyp Hus
Ägandeform Äganderätt
Antal rum 8 rum och kök
Boyta 159 kvm
Tomtarea 1060 kvm
Status Såld
Inflyttning från Vid avrop
Adress Fruktstigen
Tillhör projekt Furulund

Kontaktpersoner

Karin Esberg
Fastighetsmäklare

Planlösningar och bostadsfakta

Bilder

Bilder och illustrationer kan visa detaljer som inte ingår i vår leverans, se dem som inspiration.

Har du frågor?

Hör av dig till vår mäklare!

Den här webbsidan skyddas av Recaptcha och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.

Vi är utsedda till bästa nollfelsaktör

Med trä bygger vi hållbara samhällen och bostäder av hög kvalitet. Vi är specialiserade på trähusbyggnation och har högt fokus på kvalitet i hela byggprocessen. 2020 blev vi utsedda till årets nollfelsaktör vilket är ett kvitto på ett fantastiskt engagemang från alla våra medarbetare och entreprenörer och på att vi gör ett riktigt bra jobb tillsammans. Men vi slår oss inte till ro med det utan vi fortsätter att jobba med att ständigt utveckla företaget tillsammans med samarbetspartners och inte minst med dig som kund!