Vi bygger hållbara samhällen i trä

Utmed västkusten och på tillväxtorter utvecklar vi mark till nya stadsdelar och bostadsområden. Vi tycker om att arbeta tillsammans och för oss är ett nära samarbete med kommuner, arkitekter och entreprenörer avgörande för att kunna skapa attraktiva och unika bostadsområden.

I vår roll som samhällsbyggare har vi fokus på hållbar samhällsutveckling. Trä är den gröna tråden i vår verksamhet och det är vi väldigt stolta över eftersom det är ett hållbart och förnyelsebart byggmaterial. Genom att vi äger och jobbar med hela kedjan - från skog till färdigt hus – har vi kontroll på hela resan. 

Vi är med hela vägen från planering till att nyproducerade hus står färdiga för inflyttning. När vi planerar ett bostadsområde strävar vi efter variation och bygger både hus och flerbostadshus i hyres-, bostads- och äganderättsform. Vårt mål är att skapa tillgängliga boendemiljöer i ett levande samhälle där människor kan känna sig trygga. Platser där barn kan leka och växa upp – hållbart för framtiden.

Som samhällsbyggare tar vi vårt ansvar. För idag, i morgon och för kommande generationers framtid
Peter Mossbrant, VD Derome Hus

Söker du en samhällsbyggare med fokus på hållbarhet?

Otto Martler
Divisionschef Bostadsutveckling

Områden vi byggt

Vi brinner för att skapa levande samhällen där människor trivs tillsammans. När vi planerar ett bostadsområden strävar vi efter variation och bygger både villor och flerfamiljshus i hyres-, bostads- och äganderättsform. Här kan du kika på några bostadsprojekt som vi är extra stolta över.

7 våningar i trä på 5 dagar!

I brf Paradisäpplet, i Varberg, byggde vi två flervåningshus som tillsammans innehåller 48 lägenheter. Derome Plusshus levererade planelement som är tillverkade i torra och varma lokaler i Kungsbacka. Det i kombination med ett snabbt och smidigt montage gör att huset inte utsätts för fukt och dåligt väder innan det är tätt.

Prefabricerat - framtidens bostäder

Inom Derome bygger och levererar vi prefabricerade småhus och flerbostadhus.

 

Våra bostäder byggs i egna fabriker och vi tar ansvar för att leverera produkter av högsta kvalitet. Vi tillverkar våra hus av trä som vi sågat i våra egna sågverk. Det gör kvalitetssäkringen och kontrollen över våra produkter helt unik.

Vi är utsedda till bästa nollfelsaktör

Med trä bygger vi hållbara samhällen och bostäder av hög kvalitet. Vi är specialiserade på trähusbyggnation och har högt fokus på kvalitet i hela byggprocessen. 2020 blev vi utsedda till årets nollfelsaktör vilket är ett kvitto på ett fantastiskt engagemang från alla våra medarbetare och entreprenörer och på att vi gör ett riktigt bra jobb tillsammans. Men vi slår oss inte till ro med det utan vi fortsätter att jobba med att ständigt utveckla företaget tillsammans med samarbetspartners och inte minst med dig som kund!