Samhällsbyggare i tiden

Vi är en stolt trähustillverkare som erbjuder boendeformer för alla livsstilar, från nyckelfärdiga villor till hyresrätter och bostadsrätter i flervåningshus. Med vårt personliga engagemang och förkärlek till trä och miljö skapar vi hem för en hållbar framtid.

Vi jobbar med nyproduktion på tillväxtorter i Sverige med fokus utmed Västkusten och Stockholmsregionen. Vi arbetar med att förädla mark till boende och är med hela vägen från planering till att nya hem i en ny stadsdel eller ett bostadsområde står färdigt för inflyttning. För att skapa attraktiva och unika bostadsområden har vi nära samarbete med kommuner, arkitekter och entreprenörer och inget område blir det andra likt.

 

Derome är Sveriges största familjeägda träindustri. Trä är ”den gröna tråden” i verksamheten när skog blir till trävaror, hus, byggkomponenter och miljövänlig bioenergi. Med egna produktionsanläggningar på flera orter kan vi erbjuda ett unikt utbud av produkter och tjänster. Och med kontroll över hela kedjan från skog till färdigt hus skapas trygghet för kunden. 

Som samhällsbyggare tar vi vårt ansvar. För idag, i morgon och för kommande generationers framtid
Peter Mossbrant, VD Derome Hus

Områden vi byggt

Vi brinner för att skapa levande samhällen där människor trivs tillsammans. När vi planerar ett bostadsområden strävar vi efter variation och bygger både villor och flerfamiljshus i hyres-, bostads- och äganderättsform. Här kan du kika på några bostadsprojekt som vi är extra stolta över.

7 våningar i trä på 5 dagar!

I brf Paradisäpplet, i Varberg, har vi byggt två flervåningshus som tillsammans innehåller 48 lägenheter. Derome Plusshus har levererat planelement som är tillverkade i torra och varma lokaler i Kungsbacka. Det i kombination med ett snabbt och smidigt montage gör att huset inte utsätts för fukt och dåligt väder innan det är tätt.

Prefabricerat - framtidens bostäder

Inom Derome bygger och levererar vi prefabricerade småhus och flerbostadhus.

 

Våra bostäder byggs i egna fabriker och vi tar ansvar för att leverera produkter av högsta kvalitet. Vi tillverkar våra hus av trä som vi sågat i våra egna sågverk. Det gör kvalitetssäkringen och kontrollen över våra produkter helt unik.