En hållbar arbetsplats

Derome är Sveriges största familjeägda träindustri som startades 1946. Vår verksamhet med skog till färdigt hus är unik och hållbar för framtiden. Hos oss är medarbetarna motorn, hjärtat och hjärnan i våra verksamheter!

Vill du utmana oss med nya ögon på vår verksamhet och våra arbetssätt? Välkommen! Vi har som mål att utveckla framtidens samhällen och värnar om att människor ska vilja bo, leva och trivas i våra områden, länge.

Vi jobbar ständigt med att göra vår verksamhet ännu bättre och verkar för en mer hållbar framtid.  Vi jobbar hårt för att varje medarbetare ska trivas och vilja stanna länge. Vill du bli en av oss? 

Jobba med oss!

Inom Derome vill vi att alla medarbetare ska utvecklas och växa genom karriärmöjligheter och utbildning. Idag är vi över 2300 trevliga kollegor som jobbar tillsammans för en hållbar framtid i trä. Vill du bli en del av vårt team? 

Våra kärnvärden

Långsiktighet, enkelhet, drivkraft och ansvarstagande. Det är våra fyra grundstenar som genomsyrar hela vår verksamhet.  De finns med i allt vi gör, hur vi är mot varandra och hur vi möter våra kunder. Vill du veta mer? Vi berättar gärna. 

Mest engagerade medarbetarna

Vårt koncernmål där vi ska ha de mest engagerade medarbetarna har vi nått när medarbetarna är engagerade, tycker att de får möjlighet att utvecklas i sitt jobb, känner stolthet över Derome och vill rekommendera oss som arbetsgivare. Deromes anställda ska spegla samhället och därför ser vi att FN:s globala mål 5, som handlar om jämställdhet har en koppling till vårt koncernmål. Vi har bland annat ett mål där Derome till 2030 ska ha en jämn balans mellan kvinnor och män i alla delar av företaget.

 

Vi vill bli 50/50

Vårt mål är att ha lika många kvinnor som män i Derome koncernen. I husfabriken i Värö är vi idag på god väg med 29 procent. Vi har inte nått vårt mål, men vi har nått väsentligt längre än snittet i branschen som är nio procent.

Läs mer om Derome som en en jämställd arbetsplats

Verksamhetsförbättringar

Vi drivs av att ständigt förbättra oss! Idag har alla avdelningar pågående verksamhetsförbättringar som en del i det dagliga arbetet. Tillsammans utvecklar vi och driver företaget framåt.