Områden vi byggt

Vi är en stolt trähustillverkare som erbjuder boendeformer för alla livsstilar, från nyckelfärdiga villor till hyresrätter och bostadsrätter i flervåningshus. Med vårt personliga engagemang och förkärlek till trä och miljö skapar vi hem för en hållbar framtid. Vi har samlat några bostadsprojekt som vi är extra stolt över, kika runt och låt dig inspireras!

En ny grön stadsdel i Göteborg

Visionen för Kvillebäcken var att skapa en levande stadsdel där mötet mellan människor var i fokus och där invånarna kan leva klimatsmart.

 

Våra bostadsprojekt brf. Grangläntan och brf. Trädriket består av 217 lägenheter. Projekten har certifierats med Miljöbyggnad Silver som innebär att fokus ligger på mer effektiv energianvändning, en sundare innemiljö samt tydliga krav på de byggnadsmaterial som används. Det innebär att de som flyttat in i bostäderna har goda förutsättningar för ett riktigt hållbart boende.

Ett bostadsområde på naturens villkor

Norra Hallsås i Lerum

En charmig, lågbyggd trästad

Stadsparken i Mariefred

Från äppelodling till levande stadsdel

Norr om Varberg ligger Göingegården. Det som tidigare till stor del bestod av äppelodlingar har vi, med vår förkärlek till trä, omvandlat till en ny stadsdel. Målsättningen har varit att skapa levande bostadsområden med stor variation och som tar hänsyn till den kringliggande naturen. 

Nytt bostadsområde nära hav och natur

Sandlyckan i Kullavik ligger naturskönt beläget i kulturlandskapet mellan hav och skog. Här har vi byggt ett helt nytt bostadsområde med 110 bostäder i olika upplåtelseformer.