Nära hav, stad och natur.

Strax norr om Varberg ligger Trönninge - ett lugnt och barnvänligt samhälle omgivet av gröna ängar och skogar. Här bygger vi området Pilgläntan, ett nytt bostadsområde med  nyckelfärdiga äganderätter, hyresrätter, bostadsrätter och tomter samt två förskolor.

Drömmer du om att bo på landet, men ändå på cykelavstånd in till torghandel, nöjen och salta bad? Strax norr om Varberg ligger Trönninge - ett lugnt och barnvänligt samhälle omgivet av gröna ängar och skogar. Här bor du lugnt och barnvänligt, omgiven av gröna ängar och skogar med närhet till både Varbergs centrum och havet samt på ett bekvämt pendlingsavstånd till bl a Kungsbacka och Göteborg.  Oavsett vilken av Pilgläntans bostadstyper som faller dig i smaken, så får du ett prisvärt boende av hög kvalitet och en gedigen konstruktion som minimerar dina energikostnader. 

Som alltid bygger vi nyckelfärdigt. Du är med och påverkar inredning och material, resten sköter vi. Så bekvämt det kan bli att bygga nytt! Till och från ditt nya hem i kvarteret Pilgläntan tar du dig med cykel, buss eller bil. Det bekväma avståndet till motorvägen gör området optimalt för dig som pendlar till exempelvis Göteborg, Borås eller Halmstad. Välkommen till Pilgläntan - här skapar naturen, närheten till havet och staden de bästa förutsättningarna för en plats att trivas på.

Bostadsområden i Pilgläntan

 • Såld

  Ängalyckan etapp 2 Hus | Pilgläntan, Varberg

  Pilgläntan, Varberg
  Bostadstyp Hus
  Antal rum 5 - 6 rum och kök
  Boyta 135 kvm
  Ägandeform Äganderätter
  Lediga bostäder 0 av 13
 • Försäljning pågår

  Ängalyckan etapp 3 Kedjehus | Pilgläntan, Varberg

  Pilgläntan, Varberg
  Bostadstyp Kedjehus
  Antal rum 4 rum och kök
  Boyta 124 kvm
  Ägandeform Äganderätter
  Lediga bostäder 0 av 11
 • Försäljning pågår

  Pilbacken Lägenheter | Pilgläntan, Varberg

  Pilgläntan, Varberg
  Bostadstyp Lägenheter
  Antal rum 2 - 3 rum och kök
  Pris från 1 690 000 kr
  Boyta 54 - 71 kvm
  Ägandeform Bostadsrätter
  Lediga bostäder 33 av 48