Landskrona

Nyproduktion i unik miljö

I södra Sverige hittar vi fantastiska Landskrona. Här värnas det om invånarnas hälsa och trygghet och du bor omgiven av härlig natur och bomiljö med massvis av aktiviteter.

I Landskrona är det gångavstånd till det mesta, du kan bland annat promenera längs med Skåneleden från centrum till badplatserna Lill-Olas och Borstahusen eller varför inte gå tillbaka i tiden och se minnen från förr på Landskrona museum.  

 

En utflykt som är väldigt populär är att ta sig ut till Ven som är en ö som ligger mellan Sverige och Danmark. Dit tar du dig med färjan från Landskrona på bara 30 minuter. Ett tips är att ställa bilen på fastlandet och hyra en cykel på ön som du kan ta dig runt på.  

 

Det härliga med Landskrona är att du får en bit av allt. Du kan shoppa på förmiddagen för att senare cykla ner till havet för ett dopp i det salta havet. Eller varför inte delta på ett eller flera av stadens alla evenemang.  

 

För den sportige är det många idrottsaktiviteter samt utomhusgym man kan ta del av. Eller varför inte lära dig att åka skateboard i skateparken Lagunen? Det finns något för alla i denna stad. 

Nyproducerade bostadsområden i närheten

 • Försäljning pågår

  Strandkorgen Lägenheter | Borstahusen, Landskrona

  Borstahusen, Landskrona
  Bostadstyp Lägenheter
  Antal rum 2 - 4 rum och kök
  Pris från 3 325 000 kr
  Boyta 54 - 116 kvm
  Ägandeform Bostadsrätter
  Lediga bostäder 3 av 29

Se andra områden i Skåne